Ons assortiment

Wij leveren al onze producten uit eigen voorraad! MicMac-Computers & Onderdelen heeft zowel nieuwe als refurbished producten op voorraad. Conditie van ieder product in onze webshop wordt per product met de daarbij behorende garantietermijn aangegeven.

Nieuw, dit spreekt voor zich, maar wat betekent refurbished? Dit zijn jong gebruikte zakelijke (ex lease) hardware die volgens de strengste normen gecontroleerd, schoongemaakt en getest worden. Dit maakt dat wij op onze goederen 6 - 12 of 24 maanden garantie kunnen leveren. Zakelijke apparatuur houdt in dat diverse hardware onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zijn en gemiddeld een langere levensduur hebben in vergelijking tot standaard (bouw)systemen.

Al onze systemen en laptops worden gebruiksklaar geleverd zodat de gebruiker hier direct mee aan de slag kan. Al onze laptops zijn voorzien van een goede batterij en worden geleverd met een bijbehorende adapter.

U ontvangt dus bij MicMac-Computers een A kwaliteit product met nog vele jaren gebruiksplezier voor een fractie van de nieuwprijs! 

Online actiedagen

- Online actie is alleen geldig bij online bestellingen.
- Online actie is alleen geldig voor afleveradressen binnen Nederland.
- Online actie is alleen geldig op aangegeven dagen.
- MicMac Computers & Onderdelen behoudt zich het recht voor de actie(voorwaarden) tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.