Afhalen

Afhalen in de winkel is mogelijk. Zie onze openingstijden.

Online bestellen

Alle producten op onze webshop kunt u per direct bestellen, wij leveren uit eigen voorraad. U kunt veilig betalen met iDeal en wij zorgen ervoor dat het pakket veilig bij u terecht komt. Aanpassingen aan een laptop/PC zoals een besturingssysteem of hardeschijf/ssd kan maken dat uw bestelling een dag later bezorgd wordt.

Levering

Uw bestelling wordt door PostNL bezorgd. Bestelling wordt afgeleverd op het adres wat u heeft aangegeven tijdens de bestelling. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst gaat het pakket nog dezelfde dag op de post. Bestellingen die u na 16:00 uur plaatst gaat de volgende dag op de post.

- Bestelling van 0 - 20kg wordt door PostNL pakketdienst bezorgd.
- Bestelling van 21kg+ wordt door MicMac-Computers & Onderdelen bezorgd voor €39,95.

Betalen

In de winkel kunt u zowel contant betalen als pinnen.
In onze webshop kunt u veilig betalen met iDeal.

Reserveren

Wanneer u een reservering wilt plaatsen neem dan gerust contact met ons op.  Wij kunnen een product 2 dagen op naam reserveren. U kunt dan aangeven wanneer u tijd heeft een om het product op te halen. Reserveren is eenvoudig en gratis. Voordeel hiervan is dat u het product kunt bekijken en professioneel advies van onze medewerkers kunt krijgen.

Bestelling laten bezorgen

Indien u ervoor kiest om een of meerdere producten te laten bezorgen, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Op deze manier kunnen wij in overleg met u een juiste tijdstip voor de levering afstemmen.

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Dan kunt u ons gerust mailen en om een retourformulier vragen.

Verzending

Al onze (laptop-, pc-, monitor- en accessoires) bestellingen worden zorgvuldig ingepakt (met o.a. noppenfolie, filpak opvulmateriaal en dubbellaags kartonnen doos).